NieuwsNieuws 2020/2021

Chabot Fashion Zuidplein

Chabot Fashion is de nieuwe trotse shirtsponsor van het team O21. Dinsdag avond vond de ondertekening plaatst van het 2 jarig contract. Eigenaar Edwin Chabot(L) en Jan Akkerman(R) van het bestuur zijn blij met de samenwerking en zagen de mannen van O21 met 3-0 winnen.

        

De naam Chabot Fashion prijkt de komende twee seizoenen op het traditionele Spartaan20 – shirt van O21, op het reserve shirt, op het warming-up shirt en op de kleding van de staf. Wij zien uit naar een mooie samenwerking en een mooi seizoen met Chabot.

Wat heeft Chabot Fashion u te bieden?

Chabot is inmiddels een gevestigde naam in Rotterdam en op het winkelcentrum Zuidplein. Shop hier je outfit compleet met diverse merken als Dsquared, Hugo Boss, Nubikk, Versace, Guess, Kenzo, Michael Kors en vele andere merken! Niet genoeg aan alleen een paar schoenen? Bij Chabot Fashion kun je ook terecht voor een luxe tas van Michael Kors of een complete outfit van merken als Armani EA7, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

      

Heren, dames en ook de kindercollectie mag hier natuurlijk niet ontbreken, kies daarom uit een ruim assortiment. Zo is er voor ieder wat wils te vinden! Chabot Fashion is kleinschalig opgezet en hierdoor exclusief. Het vriendelijke personeel, helpt je graag met alles wat je wilt weten en zorgt dat je de winkel tevreden en met een glimlach verlaat! Door bij Chabot Fashion te winkelen blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en trends, maar ook voor leuke aanbiedingen ben je op het juiste adres!

Een paar winkels verder zit Chabot Kids waar alle topmerken van kinderkleding verkrijgbaar zijn.

   

Chabot Fashion en Kids zijn te vinden in winkel centrum Zuidplein 433

Voor meer informatie kijk op http://www.chabot.nl

 

Namens het bestuur en spelers bedankt.