NieuwsNieuws 2022/2023

Disclaimer: deze rubriek wordt niet automatisch gegenereerd, is handgemaakt en de informatie wordt persoonlijk opgezocht en uitgediept. Helaas gaat er in dat proces wel eens iets mis. Vorige week stond er een storende fout in, voortgekomen uit oude informatie.
Het spijt mij en ik zal streven naar verbetering.
Ter geruststelling voor mijn trouwe lezersschare: Ik ga gewoon door met deze rubriek.

Blik op zaterdag 20 mei 2023

Zaterdag as. de normale begintijd van 08.30 uur, maar opnieuw zijn enkele leeftijdsklassen (alles wat jonger is dan 11 jaar) vroeg klaar. Wedstrijden die voor die leeftijden om drie, vier uur ’s middags beginnen worden door andere clubs wel eens als lastig ervaren, maar wij hebben nou eenmaal te veel jeugdteams om het programma altijd voor de middag af te kunnen werken.

Blikvanger(s) Jeugd
JO17-2 moet Halsteren in toom houden. Bij winst is de kampioenspolonaise voor jullie een feit. Bij een ander resultaat is het wachten op de uitslag van Oranje Wit.

JO17-1 krijgt met Excelsior Maassluis een tegenstander die op ons aan het jagen is. Wij zijn 1 van de clubs die de Maassluizers nog kunnen achterhalen. Stel je daarop in, mannen. Als je deze aanval af kunt slaan komt handhaving dichterbij.

JO19-1 leed tegen Feyenoord een flinke nederlaag in het begin van de voorjaarscompetitie, maar wat hebben jullie je knap hersteld. Vrij van spanningen kunnen jullie nu ongetwijfeld beter partij bieden.

Zaterdag 20 mei, het volledige programma staat elders op de website.
11.00 JO17-2 – Halsteren JO17-1 (Divisie 7 D; voorjaar)
13.30 JO19-1 – Feyenoord JO19-1 (Divisie 1 A; voorjaar)
16.00 JO17-1 – Excelsior Maassluis JO17-
1 (Divisie 3 A; voorjaar)

Het volledige seniorenprogramma voor het weekend van 20 en 21 mei staat elders op de website
UIT 20 mei 2023
13.00 MVV Maastricht O21 – Spartaan’20 O21
(Divisie 4 B; voorjaar)
14.30 Terneuzense Boys 1 – Het Eerste
(1e Klasse C)

De Onder21 moet naar Maastricht en ze weten dat daar MVV moet worden verslagen. Gelukkig werd vorige week van Westlandia gewonnen. Puntenverlies was fataal geweest, omdat ook Alexandria’66 wist te winnen en zij staan dus nog steeds 1 punt boven ons. Zit het op deze laatste speeldag allemaal mee? Zorg dat de eigen prestatie optimaal is, daarna is het even duimendraaien.

Het Eerste gaat naar Terneuzense Boys en ook daar moeten de drie punten mee gepakt worden, als we ons eindelijk met zekerheid aan de nacompetitie willen onttrekken.

Uitstellen tot de laatste speeldag is niet aan te raden. Dan komt XerxesDZB op bezoek en die zijn in voorbereiding om promotie te bewerkstelligen.

Met de bus mee naar Terneuzense Boys
Op 20 mei vertrekt Het Eerste om ongeveer 11.15 uur met de bus naar Zeeuws-Vlaanderen.

Onbezette plaatsen kunnen door supporters worden ingenomen, zolang de voorraad strekt en op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Gaat u met eigen vervoer? Dan rijdt u naar
Zuidersportpark
Frederik van Eedenstraat 19,
4532 ET Terneuzen