NieuwsNieuws 2017/2018

Annemarie Stukart, de voorzitter van de Club-Van-100, heeft middels een brief aan het bestuur van Spartaan’20, officieel de donatie en het donatiedoel aangegeven. Wij publiceren deze brief.

= = = = = = = = = =
Aan het bestuur van Spartaan ‘20
Postbus 53109
3008 HC Rotterdam.

21 mei 2018.

Geachte voorzitters, beste Leandro en Dingeman,

Op zondag 20 mei j.l. hadden wij de 2e “Ontmoet & Groet” bijeenkomst van de Club-Van-100.

Het deed ons deugd, dat er zoveel donateurs aanwezig waren en wij ook weer vele nieuwe leden mochten verwelkomen. Dit geheel ten verdienste van ons promotieteam!
Het was een bijzonder gezellige middag, waarbij wij ook konden genieten van het jong aanstormend talent van de D-E-F jeugd elftallen.

Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen, dat wij dit jaar € 2500 schenken voor de extra kosten van de nieuwe entree en ook een 2e reservering doen van € 1000 voor het 100 jarig bestaan in 2020 van Spartaan.

Samen met de schenking van 2016/2017 is de stand van zaken m.b.t. de reserveringen: € 5500 voor de entree en € 2000 voor het 100 jarig bestaan.

Op de gebruikelijke manier kan de aankoop met onze penningmeester worden afgehandeld. Wij hopen spoedig van jullie te horen wanneer de entree gerealiseerd wordt. Belangrijk is, dat wij onze leden op de voortgang van de keuze van de investering op de hoogte kunnen houden via o.a. de website.

In het vertrouwen jullie voldoende te hebben geĂŻnformeerd,
met vriendelijke groet,

Corrie Plinck,
namens de CLUB-Van-100

= = = = = = = = = =
Tot zover de briefwisseling. Namens de redactie van deze website willen we graag een fotoreportage over de dag plaatsen. Bedelft u ons a.u.b. niet met het opsturen van tientallen foto’s, maar kies zelf 1, of 2 van uw mooiste plaatjes uit. Bijvoorbeeld van de jeugd wedstrijdjes. Of van het geweldige promotieteam met die prachtig bedrukte shirts met de tekst “Club-Van-100”. Of van de verzameling oud-spelers die overal herinneringen ophaalden.
E-mailadres van een redactielid: w.vanderest@spartaan20.nl