Geen categorieNieuwsNieuws 2017/2018

Beste Spartanen,

Het seizoen is bijna ten einde dus het is tijd om ook bij de jeugd de balans op te maken.

We kijken terug op een sportief heel goed jaar met als uitschieters de JO13-1 (promotie naar de eredivisie hoog) en JO15-1 (naar de eerste divisie hoog), plus het behoud van alle 1e en 2e jeugdteams op landelijk- en hoofdklasse niveau.

Jeugdspelers die al tijdens het seizoen van toegevoegde waarde zijn voor het eerste, maken de cirkel rond al kunnen we nog wel even doorgaan met bijv. 3 KNVB bekerwinnaars, twee verliezend finalisten, 2 Rijnmondcup finalisten en knappe kampioenschappen bij JO11-1, JO15-5, JO11-4, JO11-8, JO11-11, JO11-12 en JO15-6 (en JO11-5 aanstaande donderdag).

Even terug naar de leiders van JO13-1, die hebben er een echt team van gemaakt, zoals we dat ook zien bij JO19-1 tot aan de Benjamins van JO9-14 en van JO13-6 tot en met JO17-4 en JO11-1.

(De jeugd heeft de toekomst en is het hart van de club 😃)
Een goede trend & traditie zet door; we innoveren, zijn maatschappelijk betrokken en genieten van het voetbal.
Het sociale en sportieve niveau stijgt in alle elftallen. Dit juist omdĂ t we minder onrust en geschreeuw zien op- en langs het veld.

Met deze prestatie blijven we de komende jaren ongetwijfeld de trotse nummer 2 van Nederland op jeugd-amateurniveau.

Het is een mooi moment voor 2 leden van het jeugdbestuur om terug te treden na jarenlange inzet, Marvin Voormolen en Dennis Wols.

Zelf zal ik een stapje terug doen binnen het jeugdbestuur zodat ik mij meer kan richten op mijn bedrijf. (Het bestuur gaat zich richten op een vervanger).
Marco Otter zal toetreden tot het jeugdbestuur.

Tot slot heel veel dank aan Marvin en Dennis maar ook aan de andere leden van het jeugdbestuur (Henny, John, Nico, Maikel en Marco) voor hoe met name zij en hun directe collega leiders- en coördinatoren de club verder omhoog hebben gestuwd.

Fijne zomer allemaal,
Erik Zijlmans
Jeugdvoorzitter Spartaan’20