NieuwsNieuws 2018/2019

De BollenBoffen Bokaal
De BollenBoffen Bokaal is de eindprijs in een competitie penaltyschieten voor jeugdspelers Onder12 M/V, een competitie die al enige maanden loopt.

Op woensdag 13 februari, 14:00 uur is Spartaan’20 aan de beurt. Op de Oldegaarde gaan er 5 spelertjes ieder 3x een strafschop nemen op het doel van Ed de Goeij.
Dat betekent dat er (even rekenen voor de kinderen) 5 x 3 = 15 treffers kunnen worden gescoord.

Op dit moment voeren 5 clubs het klassement aan met 8 treffers. Dat zijn VOC, Xerxes/DZB, Alexandria’66, SC Feyenoord en Neptunus Schiebroek. Mooie clubs, maar Spartaan’20 doet daar toch niet voor onder?

Wat kunnen de spelertjes winnen? EEN FINALEPLAATS! Op 10 april 2019 wordt in de rust van de wedstrijd Sparta Rotterdam – TOP Oss de finale gehouden. De winnaar krijgt dan de BollenBoffen Bokaal uitgereikt.

Extra informatie over Ed de Goeij.
Ed de Goeij is een gelauwerde doelman met vele prijzen op zijn palmares, zoals Supercups in Nederland, Engeland en zelfs een Europese. Hij won 4x de KNVB-beker, een FA-cup en de Europa Cup 2. De schaal van Nederlands Kampioen (Eredivisie 1993) heeft hij op mogen tillen en daarnaast speelde hij 21 interlands op het hoogste niveau (tegen Brazilië, kwartfinale Wereldkampioenschap 1996, bijvoorbeeld).
Maar kunnen de Spartaanjongens hem kloppen? Komt dat zien!

Link van de dag: https://rur.nl/programmas/bollenboffen-bokaal

Sponsor van de dag: