NieuwsNieuws 2020/2021

Bezorgonline.nl nieuwe shirtsponsor O17-2

Met trots delen wij mede dat wij van Bezorgonline.nl de komende twee jaar als sponsor op het shirt prijken van het jeugdteam O17-2.
Thuisbezorging is in deze tijd eerder normaal dan een uitzondering. Een goede service en levering van je heerlijke maaltijd op de afgesproken tijd staat hoog in het vaandel van Bezorgonline.nl.

Lekker eten en dan ook nog geld verdienen?

Door je -geheel kosteloos- te registreren, ontvang jij je eigen QR-code of link. Deze kan je delen en zo alvast je eigen klantenkring opbouwen. Zodra er een bestelling uit je klantenkring binnenkomt, verdien jij geld. Niet Ă©Ă©n keer, niet twee keer maar met ELKE bestelling.

Wat bedoelen wij met een klantenkring? Eenieder die via jouw persoonlijke QR code of link op de website komt, wordt onderdeel van jouw klantenkring. Zij gaan hetzelfde doen en ook hun klantenkring wordt dan de jouwe.

Je ontvangt een percentage van de provisie die Bezorgonline.nl ontvangt van het restaurant over het bestelbedrag, als de bestelling tot stand is gekomen via het platform Bezorgonline.nl
Telkens wanneer je zelf een bestelling plaatst, ontvang je 10% over de ontvangen provisie van Bezorgonline.nl, je bent dus altijd je eigen 1ste downline.

Ga voor meer informatie naar http://bezorgonline.nl

 

Namens het bestuur van Spartaan’20 bedankt en veel succes met uw nieuwe onderneming!