Beste leden, ouders, supporters, beste Spartanen,

Het seizoen is halverwege, de laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld, maar toch hebben we nog niet het gevoel dat het einde van het jaar nadert. Komt dat door het weer, of omdat we met zo veel energie zo veel werk aan het verzetten zijn voor en in onze vereniging waardoor we ons nauwelijks de tijd gunnen voor de naderende feestdagen?

Sinds de ledenvergadering van 30 september is het nieuwe bestuur druk bezig geweest om de organisatie waar nodig te veranderen en te versterken. U heeft al kunnen lezen en zien dat we de kantinecommissie met enkele nieuwe, jonge, gemotiveerde vrijwilligers hebben kunnen uitbreiden. Ook is er een commissie aan het werk gegaan om het totale financiële beheer met al zijn verschillende aspecten, werkzaamheden en geldstromen beter inzichtelijk te maken. Op de actielijst van het bestuur staan nog meer voornemens tot organisatorische versterking, waarmee we in het nieuwe jaar aan de slag gaan.

Nu toch maar even tijd voor rust en feest dus, ook voor ons!

Het bestuur wenst u fijne Kerstdagen, een prettige jaarwisseling en we zien u graag op 1 januari op de receptie vanaf 15.00 uur om elkaar een goed Nieuwjaar te wensen!

namens het bestuur,

Leandro Lopes, uw voorzitter

Al sinds onze vestiging op de Oldegaarde in 1957 houden we elk jaar op 1 januari onze Nieuwjaarsbijeenkomst. En ook dit jaar zetten we de traditie voort: met elkaar op de eerste dag van het jaar een toast uitbrengen, de toespraak van onze voorzitter (Leandro voor de eerste maal!) en de huldiging van de jubilarissen. Dit alles uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje.

Het programma voor 1 januari 2016:

15.00 uur  Kantine geopend

16.00 uur  Ontvangst van de jubilarissen door het bestuur in de bestuurskamer

16.30 uur  Nieuwjaarstoespraak door voorzitter Leandro Lopes

16.45 uur  Huldiging van de jubilarissen

18.00 uur  Einde

Het 25e seizoen van lidmaatschap geeft recht op de gouden (lid) of zilveren (donateur) speld. Henk van Linn en Caroline Cremer-Temminck zetten we in de schijnwerpers.

Voor degenen die 50 jaar aan de vereniging zijn verbonden, staat het zwart-witte beeldje klaar. Gerard Vrijdag en John Cremer zijn sinds 1965 lid en voegen zich bij de totaal 32 Spartanen die sinds 1-1-2011 de onderscheiding mochten ontvangen.

Leden, ouders, vrijwilligers, relaties, u komt toch zeker ook? Wij rekenen op een volle kantine. En onze jubilarissen verdienen dat ook!