feestelijke-achtergrond-met-ballonnen-voor-verjaardag-of-ander-feest-hd-verjaardags-wallpaper

Wat een feest deze maand in huize Cox! Op 3 juli werden ze al de trotse opa en oma van Nina en afgelopen donderdag 14 juli was het 40 jaar geleden dat ze elkaar het ja-woord gaven: Ben en Anja Cox 40 jaar getrouwd!

40 jaar gelukkig met elkaar en ook met onze vereniging, mogen we wel stellen; en de vereniging ook met hen! Immers, hun eerste ontmoeting vond ook plaats ‘onder de vlag van onze club’ en ook al die 40 jaren waren en zijn zij hardwerkende kaderleden, die naast hun gewone baan ook wekelijks vele tientallen uren in de club steken. Anja is al decennia een spin in het web van onze administratie en ledenadministratie, Ben draait menige bardienst en is sinds zijn pensionering vrijwel dagelijks vele uren als stille werker op het terrein aan de slag.

Geheel in Spartaanse stijl zou je kunnen ze zeggen vierden ze hun feestje: Kamp Ahoy ‘doet’ Anja ook al zo’n dertig jaar in de staf en dus was ze afgelopen week uiteraard gewoon present op dat jaarlijkse “feessie” want het Spartaanse werk moet natuurlijk wel doorgaan! Ben besteedde intussen wat uurtjes op het terrein in de voorbereiding naar het nieuwe voetbaljaar.

Ben en Anja, we wensen jullie nog vele gelukkige jaren samen, met kinderen en kleinkinderen. En dat ook het ‘huwelijk’ met onze mooie club nog lang mag duren!