Spartaan’20 heeft sinds 2 jaar ook een zaterdagafdeling senioren. In 2014/2015 werd gestart met Ă©Ă©n team en dit seizoen spelen we met twee teams op zaterdag.
Het 1e kan dit jaar misschien al promoveren, dit zou natuurlijk fantastisch zijn. Er wacht nog een spannend slot van het seizoen de komende weken! Met het 2e gaat het nog wat moeizaam dit jaar, maar daar zal zeker volgend seizoen verandering in komen.

Arjen Vaandrager en Marc de Wit zijn de afgelopen weken hard bezig geweest om de begeleiding rond de twee teams voor 2016/2017 op orde te krijgen.

We zijn verheugd dat de trainers Patrick Schaerlaeckens (1e) en Danny de Does (2e) ook komend seizoen verbonden blijven aan de club.
Maar met alleen trainers red je het natuurlijk niet; we zijn dan ook heel blij dat de overige begeleiding zo goed als rond is. Bij het 2e gaat Reggery Gravenbeek zich inzetten, hij neemt die rol over van Peter Huisman.

De totale bemensing voor seizoen 2016/17 ziet er op zaterdag als volgt uit:

Patrick Schaerlaeckens        Hoofdtrainer
Marc de Wit                           Assistent trainer 1e
Willem Nielsen                      Assistent scheidsrechter 1e
Henk Cremer                        Team Manager 1e

Danny de Does                    Trainer 2e
Willem Rouwen                    Assistent scheidsrechter 2e
Reggery Gravenbeek           Teammanager 2e

Arjen Vaandrager                 Technische zaken 1e en 2e

We zijn nog op zoek naar een leider voor het 2e en een verzorger voor het 1e,  geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Arjen Vaandrager via arjenvaandrager@hotmail.com