Vakantie en geen voetbal, dan voel je je soms wat verloren. Maar gelukkig is er voor zaterdag 17 juni een alternatief voor de Spartaanleden tussen 7 en 12 jaar oud! Zie de melding hieronder, of ga naar hun website:

http://www.archikidzrotterdam.com/

= = = = =

Archikidz Rotterdam

Op zaterdagmiddag 17 juni 2017 vindt voor de zesde keer Archikidz Rotterdam plaats, dit keer in het Scheepvaart en Transport College, gelegen in het Lloydkwartier aan de rivier de Maas. Dit superleuke en leerzame bouwfeest is helemaal gratis, dus ben jij tussen de zeven en twaalf jaar, zet het dan alvast in je agenda! Schrijf je alvast in via de knop inschrijven hierboven.

Baas van de Maas!

Het thema van de middag is Baas van de Maas! Dwars door Rotterdam loopt de rivier de Maas, een grote open ruimte midden in de stad. Wat zou er gebeuren als we op de Maas zouden gaan wonen, in boten, op de bruggen of zelfs onder water? Zouden Noord en Zuid dan verbonden worden? En hoe ga je dan naar school of naar je sportclub? Misschien moeten we in de toekomst wel op of aan het water wonen, omdat Nederland door klimaatverandering Ă©Ă©n grote rivier is geworden. Allemaal vragen waar de Archikidz een antwoord op gaan zoeken met hulp van echte architecten.

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar communicatie@archikidzrotterdam.com en wij sturen jou onze nieuwsbrief.

Archikidz Rotterdam is een vrolijk en sociaal evenement. Bovendien is het gratis, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen bouwen. Het wordt georganiseerd en begeleid door honderd enthousiaste vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsors en fondsen.

Heb jij een vraag? Mail ons op communicatie@archikidzrotterdam.com en je krijgt snel antwoord!