FamilieberichtenNieuwsNieuws 2017/2018Nieuws 2018/2019Overlijdensberichten

Enorm bedroefd zijn we. Vandaag 17 juli is overleden Anton Hylkema, ons bestuurslid technische zaken en teammanager van de selectie. Anton speelde in zijn jeugdjaren in onze vereniging, was lange tijd met zijn sportzaak kledingleverancier en sponsor en de afgelopen jaren een zeer betrokken en kundig bestuurslid.

Anton bleef na het dramatische bericht van de artsen ook de afgelopen loodzware weken de Anton die wij kennen: tot het laatst toe wilde hij zich een doel stellen waarbij hij voor anderen iets kan betekenen. Met zijn actie “Vrienden van Anton in actie voor het Ikazia-ziekenhuis” is in tien dagen 16.000 euro opgehaald! Anton en zijn echtgenote en kinderen zijn dankbaar dat in groten getale gehoor is gegeven aan zijn actie en dat op 7 juli jl. zeer velen aanwezig waren bij de benefietmiddag. Wij zijn dankbaar dat we Anton dit nog hebben kunnen aanbieden. En uiteraard zijn wij hem dankbaar voor al zijn inspanningen voor de vereniging.

Wij wensen zijn gezin bijzonder veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

De crematieplechtigheid wordt gehouden in crematorium Rotterdam-Zuid aan de Maeterlinckweg 101 op zaterdag 28 juli om 15.30 uur. Na de plechtigheid is er een informeel samenzijn.