NieuwsNieuws 2017/2018

Voetbalvrienden in actie voor zieke Anton

Anton Hylkema, bestuurslid technische zaken en teammanager, heeft onlangs bijzonder slecht nieuws gekregen: een niet verdwijnende pijn in zijn rug blijkt na onderzoek uitgezaaide kanker te zijn. Zijn situatie is onbehandelbaar, Anton heeft te horen gekregen dat hij nog maar kort bij ons zal zijn.

Anton blijft wel de Anton die wij kennen: tot het laatst toe wil hij zich een doel stellen waarbij hij voor anderen iets wil betekenen. Hij heeft een actie opgezet:

“Vrienden van Anton in actie voor het Ikazia-ziekenhuis”

Met de actie wil Anton geld inzamelen voor een project van het Ikazia: een nieuw Multidisciplinair Oncologisch Centrum in de nieuwbouw van het ziekenhuis.

Uiteraard wil Spartaan’20 graag helpen om deze actie, een grote laatste wens van Anton, te laten slagen. Daarom wordt op zaterdag 7 juli een benefiet-voetbalmiddag georganiseerd bij Spartaan’20. Anton’s zoon Dominic is selectiespeler van Spartaan’20 en heeft tevens vele jaren in vv Smitshoek gespeeld. Teams, samengesteld uit de hoofdselecties van beide verenigingen van afgelopen twee seizoenen en spelers waarmee Dominic vele jaren heeft samengespeeld, spelen tegen elkaar, omlijst door andere voetbalactiviteiten.

Het programma van de benefietmiddag is:

12.30 uur:  voorprogramma

14.00 uur:  wedstrijd Spartaan’20  – Smitshoek

15.15 uur:  na afloop van de wedstrijd een woord van voorzitter Leandro Lopes aan Anton en een donatie van Spartaan’20 aan het doel. De wedstrijdbal met handtekeningen van de spelers wordt geveild en de opbrengst is voor het Anton’s doel.

Na afloop is er gezellig samenzijn in de kantine. Spartaan’20 en zijn vrienden willen Anton en zijn gezin een mooie middag met een volle bezetting aanbieden, iets waar hij nog heel erg naar uit ziet!

Er is ook een doneeractie opgezet: www.doneeractie.nl/vrienden-van-anton-in-actie-voor-ikazia-ziekenhuis/-28913  U kunt daar ook uw gift voor Anton’s doel doen. Kom op zaterdagmiddag 7 juli voor een mooie middag voor en aan Anton!  En geef gul!