NieuwsNieuws 2017/2018

Ons team van harde werkers in het ‘ballenhok’, dat onder leiding van Ferry Gommers elke dag klaar staat om te zorgen dat het allemaal goed verloopt met kleedkamers en velden bij de trainingen en de wedstrijden, zoekt naar nieuwe helpende handen!

Zeker twee extra, nieuwe krachten kunnen we in het komende seizoen gebruiken: Ă©Ă©n medewerker die op zaterdag van 8.30 uur tot 13.00 uur beschikbaar wil zijn en Ă©Ă©n medewerker die op dinsdag en woensdag van circa 16.30 uur tot 22.00 uur tijd kan vrijmaken.

De belangrijkste taken zijn: kleedkamers openen en sluiten tijdens gebruik, limonade regelen voor in de rust van de jeugdwedstrijden en kleedkamers en gangen regelmatig aanvegen. En uiteraard hoort hierbij dat tijdens de werkzaamheden ook tegelijk toezicht wordt gehouden op de gangen en de kleedkamers en zo nodig corrigerend wordt opgetreden tegen gebruikers/bezoekers. De medewerkers die dit werk al jaren doen, beleven er wekelijks veel plezier aan en krijgen gelukkig veel waardering en respect van onze leden en bezoekers.

Lijkt jou het ook wat om een bijdrage aan dit belangrijke vrijwilligerswerk te leveren, neem dan contact op met Ferry Gommers, 06-26891247 of per mail Ferrygommer@hotmail.com . Ferry geeft je graag uitleg.