NieuwsNieuws 2023/2024

Morgen, zaterdag 25 mei, de laatste competitiewedstrijd van dit prachtige seizoen van ons Eerste. Hopelijk zijn vele supporters er getuige van en maken we er een leuke voetbalmiddag van.

De laatste wedstrijd betekent ook het afscheid van een aantal spelers in het zwarte shirt:

Diego Liefden kwam in seizoen 2020/2021 naar onze club en had daarvoor al een mooie voetbalcarriĂšre bij onder andere ADO Den Haag, Jodan Boys en Leonidas. In dat ultrakorte coronaseizoen speelde ook hij slechts 4 potjes, maar daarna een vaste waarde in de selectie, een aantal malen wel geplaagd door slepende blessures. Als hij zaterdag met wedstrijdminuten afzwaait, speelde Diego in 58 wedstrijden voor Spartaan’20 1. Diego stopt, hopelijk gaat hij nog wel op een andere manier misschien iets voor de club doen.

Jaser Cavdar: in zijn jeugdjaren spelend voor Overmaas, Feyenoord en Galatasaray. In het seizoen 2019/2020 kwam hij onze selectie versterken, maar een ernstige blessure vroeg in het seizoen hield hem lang aan de kant. Vorig seizoen speelde hij bijna alle wedstrijden, dit seizoen ongeveer de helft. Jaser komt tot 62 ‘caps’. Of en zo ja waar hij volgend seizoen speelt, heeft hij ons nog niet verteld.

Sany Ayeva: een fraai ‘product’ uit eigen opleiding, speelt vanaf zijn 12e jaar bij ons, debuteerde als 21-jarige in het seizoen 2021/2022 in de bekerwedstrijd tegen Honselersdijk en was daarna drie seizoenen een vaste waarde in de selectie, komt tot 62 wedstrijden. Sany gaat ons verlaten en spelen bij Alexandria’66, wie weet volgend seizoen toch een tegenstander.

Jazz van Heyningen: Onze aanvoerder dit seizoen, die -nog als jeugdspeler- in het voorjaar 2022 debuteerde in de thuiswedstrijd tegen Sarto. Vorig seizoen verliet hij onze club, maar kwam vorige zomer terug om met Spartaan’20 1 kampioen te worden! Dat lukte en hoe: hij stond, samen met Collin en Nathan, de meeste keren in het veld (30) en komt totaal tot 37 Spartaanse ‘caps’. Jazz gaat het een stap hoger laten zien, bij vv Smitshoek, alwaar wij hem uiteraard veel succes wensen.

En dan ten slotte, maar niet de minste: assistent-trainer Jerrol Neral sluit een mooie periode van vier seizoenen op een geweldige manier af met het kampioenschap, behaald mede ook dankzij zijn geweldige inspanningen. Een fijn mens bovendien, die terugkeert naar zijn eerste voetballiefde Alexandria’66 om daar het technisch beleid in het bestuur ter hand te nemen. Uiteraard wensen wij ook hem veel succes!

Kom deze Spartanen nog eenmaal bewonderen in onze kleuren en bedanken voor hun mooie inzet voor onze club!