Zondag 3 december 2017

ZO1 en ZO2 gaan  beide  richting Westland. Omdat de velden van Den Hoorn en BMT slechts 8 km uit elkaar liggen kunt u ze op de fiets één voor één bezoeken. ZO3 en ZO4 spelen beide thuis.
Natuurlijk valt er over al die wedstrijden wat te vertellen! Mail het verslag a.u.b. naar: wedstrijdverslag@spartaan20.nl, of naar w.vanderest@spartaan20.nl

ZO1: BMT heeft in de voorgaande weken zeker niet veel minder gepresteerd dan Spartaan’20. De verdediging van de Hagenaars heeft tot dusverre in elke wedstrijd minstens een tegendoelpunt moeten toestaan. Liggen daar de kansen voor de snelle Spartaanse aanval?
Bij Spartaan’20 stroomden – in de laatste 2 duels – eindelijk de punten binnen, maar desondanks is de stijging op de competitieladder slechts een paar sporten geweest. We zullen door moeten pakken.

ZO2: In en tegen Den Hoorn moet het tweede de leidende positie in de reserve 1e Klasse zien te bevestigen. Den Hoorn, een kleine maar hechte gemeenschap net buiten Delft, komt in eigen huis soms verrassend goed voor de dag. Laat je niet foppen, heren.

ZO3: tegen Hekelingen zoekt het derde compensatie voor het schamele resultaat van vorige week.

ZO4: het vierde had vorige week een afgelasting te verwerken. Wat zullen ze staan te trappelen, om tegen HWD weer eens lekker te voetballen.

Seniorenvoetbal UIT
12.00 Den Hoorn 2 – ZO2 (Zuidhoornseweg 4, 2635 DJ, Den Hoorn)
14.00 BMT 1 – ZO1 (Melis Stokelaan 1750, 2541 EZ, Den Haag)

Seniorenvoetbal THUIS
12.00 ZO3 – Hekelingen 2
12.00 ZO4 – HWD 5

Allemaal veel succes en vooral veel plezier.