Zondag 22 oktober 2017

ZO1: Moet tegen VOC (Volharding Olympia Combinatie) de goede thuiszege van vorige week een sterk vervolg zien te geven. De kracht van VOC laat zich wat lastig inschatten. In de eerste wedstrijd een dikke overwinning op het daarna nog steeds puntloos gebleven RVC’33. De gelijke spelen tegen Boshuizen en Hoogland geven een duidelijker beeld van waar de roodzwarten – met dat prachtige bloedhond-logo – toe in staat zijn. Spartaan’20 is, na een gewenningsperiode, waarschijnlijk voldoende gegroeid om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

ZO2: tegen De Zwervers (Capelle) verdedigt ons tweede elftal een knappe tweede plaats op de ranglijst. Bijzonderheid die we toch even willen noemen is een goed functionerende defensie. Slechts 1 tegendoelpunt na 4 wedstrijden! Daar kunnen maar weinig Spartaanelftallen op bogen. Hebben jullie een trouwe volger, of speler met een soepele pen? Van jullie lezen we ook graag een wedstrijdverslag. Mail het verslag a.u.b. naar: wedstrijdverslag@spartaan20.nl

ZO4: krijgt Besiktas op bezoek, net als wijzelf een middenmoter met 6 punten en een doelsaldo van 0 (nul). Zij hadden daar echter een wedstrijd meer voor nodig, dus probeer de voordelige marge t.o.v. hen uit te bouwen, jongens. Van jullie nog een scribent voor een verslag naar wedstrijdverslag@spartaan20.nl?

Seniorenvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
12.00 ZO2 – cvv Zwervers 2
12.00 ZO4 – Besiktas 6
14.30 ZO 1 – VOC 1

Kom kijken en pik op TV de klassieker in de Kuip mee. Feyenoord – Ajax begint eveneens om 14.30 uur.
Allemaal veel succes en vooral veel plezier.