Zaterdag 28 oktober  2017

Na het “makkie” van vorige week moeten alle vrijwilligers – voor en achter de schermen – weer vol aan de bak. We krijgen 22 wedstrijden te verwerken. Nog niet eens het maximum, maar druk wordt het wel in de kantine, het ballenhok, het wedstrijdsecretariaat en voor de spelleiders c.q. scheidsrechters.

Maakt u een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: wedstrijdverslag@spartaan20.nl

Blikvanger(s) van de week
JO13-2 gaat, gesterkt door het bereiken van de volgende bekerronde, met vertrouwen verder aan de competitie. Laat je niet misleiden door de stand. Poortugaal geeft echt niets cadeau.

JO19-2 krijgt SHO, die ze qua puntentotaal vlak op de hielen zit, op bezoek. Het is een doelpuntrijke competitie (37 goals in de vorige speelronde), dus wie het snelst zijn zaakjes voor elkaar heeft kan ver komen.

JO13-1 heeft al een paar van de sterkste clubs in de competitie bestreden. Dat kostte natuurlijk een paar punten, maar het leverde middels gelijke spelen tegen Feyenoord en NAC ook een paar mooie punten op.
Beginnend met ADO den Haag komen er nu een paar ploegen aan de beurt die op de ranglijst in de buurt staan. Het resultaat dat je hierbij behaalt kan zwaar doorwegen, mannen.

JO19-1 krijgt in Westlandia een tegenstander met een lastig te bestrijden speelstijl. Voetballend kunnen jullie het verschil maken, zoals koploper Fortuna Sittard al merkte toen die aan jullie de eerste punten kwijtraakte. Koppie erbij en de voeten laten spreken.

JO9-13 komt in de laatste jeugdwedstrijd van deze dag tegenover Overmaas in het veld. Als u van doelpunten houdt, moet u hier wezen. Met de doelcijfers van (ongeveer) 60 vóór en 20 tegen valt er veel te juichen en te genieten bij de jonkies.

Jeugdvoetbal (het complete programma staat elders op de website)
09.00 JO13-2 – Poortugaal JO13-1
10.15 JO19-2 – SHO JO19-1
10.45 JO13-1 – ADO den Haag  JO13-1
13.00 JO19-1 –Westlandia JO19-1
15.00 JO9-13 – Overmaas JO9-3

Seniorvoetbal
15.30 ZA1 – BZC/Zuiderpark 1
Twee elftallen die de laatste weken het zoet der overwinning proefden. Wie houdt dat gevoel het langste vast? En geen grappen dat de punten toch aan de Oldegaarde blijven s.v.p. Wij willen ze graag voor jullie bijschrijven, hoor.

U ziet het, van vroeg tot laat is spektakel verzekerd. Mis het niet.

Allemaal veel succes en vooral veel plezier.