Zaterdag 11 november  2017

Elke week zijn er een paar prachtige wedstrijden te zien, met “soms verrassende, soms verheugende en soms teleurstellende” resultaten. Maar ook elke week staat de spelvreugde voorop. Helpt u daaraan mee door sportief gedrag en positieve aanmoedigingen buiten de lijnen?
We beginnen de dag om 8.30 al meteen met 4 wedstrijden, waarvan de derby’s van JO11-9 (Excelsior R) en JO11-11 (Transvalia/ZW) ongetwijfeld al meteen voor spektakel gaan zorgen.

Maakt u een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: wedstrijdverslag@spartaan20.nl

Blikvanger(s) van de week
JO13-2
Voor de Hoofdklasse D komt sc Feyenoord op bezoek. Typisch zo’n wedstrijd, waarin schoolvriendjes en pleinvoetballertjes elkaar tegen kunnen komen. Een extra competitie-element dat de spanning verhoogt. Om erbij te zijn met u vroeg opstaan, maar dat is het waard!

JO17-2 Na de knappe overwinning van vorige week krijgen jullie middels opponent Capelle een flinke uitdaging om opnieuw de punten in eigen huis te houden.

JO17-1 krijgt Roda JC op visite. Op de ranglijsten in het verleden stonden deze teams meestal vlak bij elkaar en dat leverde spannende wedstrijden op, met een altijd ongewisse uitslag. Het verschil op de ranglijst is dit keer wat groter in het voordeel van de koempels, maar we gaan er vanuit dat de spanning en het ongewisse blijven gehandhaafd.

JO15-4 komt in de laatste jeugdwedstrijd van deze dag tegenover Smitshoek. Onze “C4” lijkt een middenmoter, maar ze hebben 2 wedstrijden minder gespeeld. Als jullie punten blijven pakken, mogen jullie omhoog kijken.

Jeugdvoetbal (het complete programma staat elders op de website)
09.00 JO13-2 – sc Feyenoord JO13-2
10.30 JO17-2 – Capelle  JO17-1
13.15 JO17-1 –Roda JC JO17-1
15.30 JO15-4 – Smitshoek JO15-4

Allemaal veel succes en vooral veel plezier.