NieuwsNieuws 2018/2019

Een prachtig nieuw kunstgrasveld volgens de laatste kwaliteitseisen!

Tijdens het Maasstad-toernooi afgelopen weekend mocht er proef worden gedraaid op ons nieuwe veld 2. Het veld werd afgelopen vrijdag goedgekeurd voor bespeling door de gemeente. Het veld was klaar, de hekwerken waren nog niet overal aangebracht maar dat gebeurt vandaag, maandag 27 augustus.

Het veld wordt vandaag ook nog op alle aspecten getest en dat gaat tegenwoordig natuurlijk niet zonder testapparatuur met digitale techniek.

De verwachting is dat vandaag het licht definitief op groen gaat en dat het veld gebruikt kan gaan worden voor de trainingen. Aan alle trainers en leiders het verzoek om zich in het gebruik aan de aanwijzingen van onze terreinbeheerders te houden en te helpen daarbij het juiste gedrag te tonen door de spelers. De hekwerken en dug-outs zijn compleet vernieuwd, inclusief toegangshek ter hoogte van de kleedkamers-uitgang: iedereen die op onze velden moet zijn om te trainen en te spelen (of te coachen), wordt geacht het veld te betreden en te verlaten via de entree die hiervoor is bedoeld! Dus, svp niet meer over hekken en boarding en zo klimmen, gewoon even door de ‘deur’ die ervoor is. Heren trainers en leiders, van u vragen wij ook om uw spelers hierin het voorbeeld te geven en ze ook aan te spreken om dit correct te (blijven) doen.

Voor toeschouwers geldt altijd: niet het veld betreden, als je aan de andere kant wil zijn dan gewoon een stukje rond het veld lopen! Dank, dan houden we met z’n allen onze spullen mooi!

En nog een wens: schoonhouden is ook iets dat we met elkaar kunnen, nee moeten doen! Gooi afval in de containers. En roken? Liever helemaal niet meer, zullen we er voor gaan om ons sportcomplex rookvrij te laten zijn vanaf dit seizoen…? En wie dan toch nog een sigaret opsteekt, okee, maar gooi dan uw peuk niet op de grond maar in een bak die ervoor is!

Dank voor uw medewerking en dan hebben we er samen heel veel plezier van!

het bestuur