NieuwsNieuws 2018/2019

Een prachtig nieuw kunstgrasveld volgens de laatste kwaliteitseisen!

Het is spannend, het Maasstadtoernooi komt er komend weekend aan. Met man en macht wordt door de aannemers gewerkt om het nieuwe veld op tijd klaar te hebben, zelfs ’s avonds laat is men nu aan de slag. “Vrijdagavond is het af” heeft men het bestuur verzekerd. Daar gaan we dan ook vanuit! Het Maasstadtoernooi kan dan worden gespeeld op de velden direct naast de kantine en het terras, met een voortreffelijk uitzicht voor de toeschouwers.

En het is natuurlijk ook een hele opluchting nu ĂĄlle trainingen deze en komende week gaan beginnen. We kunnen dan alle groepen behoorlijke ruimte Ă©n kwaliteit van trainingsfaciliteiten bieden. Natuurlijk blijven er altijd wensen over… maar laten we eerst maar eens genieten van deze vernieuwing.

Over wensen gesproken! -> Ook de omheiningen en dug-outs zijn compleet vernieuwd, inclusief toegangshek ter hoogte van de kleedkamers-ingang. En om dat allemaal in goede staat te houden bij deze een dringende oproep: iedereen die op onze velden moet zijn om te spelen (of te coachen), wordt geacht het veld te betreden en te verlaten via de entree die hiervoor is bedoeld! Dus, svp niet meer over hekken en boarding en zo klimmen, gewoon even door de ‘deur’ die ervoor is. Heren trainers en leiders, van u vragen wij ook om uw spelers hierin het voorbeeld te geven en ze ook aan te spreken om dit correct te (blijven) doen.

Voor toeschouwers geldt altijd: niet het veld betreden, als je aan de andere kant wil zijn dan gewoon een stukje rond het veld lopen! Dank, dan houden we met z’n allen onze spullen mooi!

En nog een wens: schoonhouden is ook iets dat we met elkaar kunnen, nee moeten doen! Gooi afval in de containers. En roken? Liever helemaal niet meer, zullen we er voor gaan om ons sportcomplex rookvrij te laten zijn vanaf dit seizoen…? En wie dan toch nog een sigaret opsteekt, okee, maar gooi dan uw peuk niet op de grond maar in een bak die ervoor is!

Dank voor uw medewerking en dan hebben we er samen heel veel plezier van!

het bestuur