NieuwsNieuws 2017/2018

Gisteren zijn de laatste voetbal-stappen nog op het oude veld-2 gezet, vandaag is de aannemer in opdracht van de gemeente direct gestart met de aanleg van een nieuw kunstgrasveld.

Vele jaren is gebruik gemaakt van het ‘all weather’ veld waarin ook 5% kunstgrasvezels waren verwerkt. Het veld heeft prima gefunctioneerd, was bij slechte weersomstandigheden toch vaak te gebruiken voor trainingen en wedstrijden. Maar het veld was al enige tijd ‘op’ en ‘goed kan altijd beter’. Daarom wordt het nu vervangen door een nieuw kunstgrasveld, volgens het laatste optimale recept. Het stelt onze vereniging in staat om vanaf het nieuwe seizoen nog betere trainingsfaciliteiten te bieden.

Ook de omheiningen en dug-outs worden compleet vernieuwd, inclusief extra toegangshekjes ter hoogte van de kleedkamers. Misschien overbodig om te benadrukken, want het geldt natuurlijk voor alle materialen en voorzieningen, maar we gaan er vanuit dat iedereen straks zorgvuldig om gaat met deze mooie nieuwe voorziening en zich aan de regels van het gebruik houdt.