NieuwsNieuws 2023/2024

Op Facebook plaatste Henk van Merriënboer een kort verslag over de gezellige lunch die een succesvolle Spartaanlichting samen genoot. Wij willen dat verslag graag met u delen.
Op de bovenste foto herkent u met de klok mee Peter Vosselman, Henk van Merriënboer, Louis Waals, Hans van Galen, Fred van Zandvoort, Leon van Pul, Willem van der Est, Leo Gerritsen en Rien Tabak.
Fotograaf Daan Kraan is op de onderste foto centraal in beeld genomen.

 = = = = =

Hoe leuk is dit. In 1962 maakten wij als jongetjes van 11, 12 jaar voor het eerst kennis met elkaar bij voetbalvereniging R.K.S.V. Spartaan’20. Wat de volgende zes jaar gebeurde was een zeer succesvolle voetbalperiode. In een periode van 6 jaar werden we 4 keer kampioen, met als hoogtepunt het kampioenschap van A1 in 1968. Hiermee bewerkstelligden wij dat het hoogste elftal van de jeugd van Spartaan’20 het jaar erop in de hoogste jeugdafdeling mocht gaan voetballen. Daarmee werden wij het meest succesvolle jeugdelftal uit de geschiedenis van Spartaan’20. We komen nu nog ieder jaar bij elkaar voor een etentje. Vandaag voor het eerst zonder onze leider/trainer Philip Scheffer. Helaas vorig jaar overleden. We waren vandaag in de Ballentent in Rotterdam voor een heerlijke lunch. Ook dat is iedere keer weer een feest. Ondertussen al 61  jaar vrienden (voor het leven). Volgend jaar weer (of eerder)