25-04-2017 Spartaan20 JO11-10 – Hekelingen JO11-08   2-0

In deze laatste kompetitiewedstrijd wilde men nog eens goed voor de dag komen en laten zien dat we qua spel goed vooruit zijn gegaan dit seizoen. Er wordt nu best aardig gespeeld en we spelen meer en meer als team. Er werd goed ingespeeld op elkaar wat toch verschillende aardige kansen opleverde. Isaak en Patrick wisten beide – vrij voor de keeper – deze niet  te passeren.

Uit een van de aanvallen was het echter Wasim – onze pingeldoos – die de 1-0 voorsprong op zijn naam bracht. Met deze stand ging men de rust in.

Na rust waren we zeker het best voetballende team en via een hard schot van Isaak op doel was het de slimme Mohamed die bij de verste paal de tweede goal binnen schoot, 2-0.

Een dik verdiende overwinning met als man van de wedstrijd Badr Hamiti die op een hele goede wedstrijd kan terug kijken.

Nog een toernooi in mei of juni en dan is het seizoen voorbij.

Met dank aan de beide fantastische leiders Mohamed en Hassan die jullie dit seizoen prima hebben begeleid met veel enthousiasme en gedrevenheid.