1-4-2017 Spartaan20 JO11-10   –   Egelantier Boys JO11-01   1-5

Tegen koploper Egelantier Boys nam men een verassende 1-0 voorsprong door Patrick, die uit een hoekschop de bal keurig binnenkopte.

We werkten wel hard met zijn allen, maar de tegenstander was de betere. Zodoende was het keeper Shelton die voor rust viermaal de bal het doel in zag gaan, ondanks dat hij verdienstelijk keepte en een paar maal de bal uit het doel ranselde.

Na rust moesten we duidelijk achteruit, maar de wisselkeeper Wasim deed het meer dan voortreffelijk en tot een minuut voor tijd hield hij zijn doel prima schoon. Hij moest in de laatste minuut uit een hoekschop nog eenmaal een doelpunt toestaan, zodat we met 1-5 de eer aan de aanstaande kampioen lieten.

Wel een klein complimentje aan ons team dat in de tweede helft redelijk goed verdedigde.