De bekerwedstrijden waren voor de herfstvakantie afgelopen en we zijn op de 3e plaats geëindigd. Helemaal niet slecht voor een compleet nieuwe team! De jongens hebben het hartstikke goed gedaan! Nu is het weer tijd voor competitie.

Onze eerste wedstrijd was op 29 oktober om 08:30 tegen Neptunus Schiebroek JO9-03. We kwamen snel op voorsprong maar de tegenpartij gaf het niet op, ze bleven druk zetten. Onze jongens moesten wel even wennen aan samenspelen. Al met al was het een spannende wedstrijd en we gingen met een dikke overwinning van 7-2 naar huis!

Super begin!

Onze tweede wedstrijd van 5 november tegen TOGB JO9-8 om 08:30h. Wat een koude en regenachtige ochtend zeg, als ik er nu aan terugdenk, bbbrrrr.

Maar goed. De jongens leken er geen last van te hebben en deden zóóóó ontzettend hun best. Ze speelden samen en we zagen een paar mooie acties!

De eerste helft hadden we al 3 doelpunten gescoord! In de tweede helft nog 3 erbij, met uiteindelijk de stand 6-3 voor ons!

Op dit moment staan we op 1e plek in de competitie, maar we hebben nog een lange weg te gaan.

Afgelopen twee wedstrijden hebben we hulp gehad van twee leenkeepers, bedankt jongens. Jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan de resultaten.

Volgende wedstrijd is as zaterdag 12 november om 09:30 thuis!

Noot van de redactie: JO9-6 is Ă©Ă©n van de teams met een vaste verslaggever, die leuke stukjes schrijft over het wel en wee van de Spartaantjes. Maar u mag ook bij toerbeurt een verslagje schrijven over uw eigen favorieten. Stuur ze a.u.b. op naar: