De finales in de KNVB-beker en de VoetbalRijnmond-cup leverden een prachtige score op: vier van de vijf bekers werden in de wacht gesleept!

rijnmond cup

Voor de VoetbalRijnmond-cup moesten onze teams al vroeg op het veld staan. Voor E1 kwam dat zeker goed uit want dat moest later ook nog aantreden voor de KNVB-beker. E1 versloeg VFC met 3-1 en mocht de beker meenemen op weg naar de volgende opdracht! Ook E-top, bij ons spelend als D5 in de competitie, won de finale van het E9tegen9-toernooi door Excelsior M E1 te verslaan.

C1 trof in de finale Barendrecht, dat in in de competitie tweemaal werd afgetroefd. Maar helaas bleek het er vandaag niet in te zitten en was er een duidelijke 3-0 nederlaag. Natuurlijk toch een prachtig seizoen voor C1, met het kampioenschap en ook de tweede plek in dit toernooi.

knvb-beker-logo

In de KNVB-bekerfinales op de prachtige accommodatie van VELO in Wateringen mochten onze F9 en E1 aantreden.

F9 wilde natuurlijk vol gaan voor de ‘dubbel’ en dat lukte: Blauw-Zwart F4 werd met de duidelijke cijfers 5-0 verslagen, geweldig!

E1 kon na het resultaat eerder die ochtend zelfs gaan voor de ’triple’! En de mannen bleken nog genoeg energie over te hebben, want Quintus E1 werd met 3-0 overwonnen. Een zelden vertoond succes: drie titels voor dit team, gefeliciteerd!

Na afloop een mooie huldiging op het podium met de beide Spartaanse winnaars.