NieuwsNieuws 2016/2017

Beste vrijwilliger van Spartaan’20,

Het seizoen 2022-2023 is nog volop in gang. De komende maanden worden de prijzen verdeeld in de competities en (beker-)toernooien. Op het veld worden de wedstrijden gespeeld, maar de echte winnaars zijn alle vrijwilligers in de organisatie die dit mogelijk maken.

De trainers en leiders die voor de groep staan, de bar en keuken vrijwilligers die in de kantine en keuken staan voor ons natje en droogje, de scheidsrechters, mensen van de administratie, vrijwilligers in de diverse commissies, de mannen van het terrein en het ballenhok en zo kan ik nog wel even doorgaan! Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat onze leden kunnen trainen en de wedstrijden kunnen voetballen.

Door uw hulp en inzet is het mogelijk om de vereniging te besturen in onze vrijwilligersorganisatie. Uw inzet dragen bij aan dit geheel! Als bestuur zijn wij trots op onze vrijwilligersorganisatie.

Om u hier voor te bedanken organiseren wij op zondagmiddag de vrijwilligers party. Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom in onze kantine. Rond 16:00 uur vindt de officiële aftrap plaats.
Rond 18 u zal het buffet worden geopend en maken wij er een gezellige avond van in de kantine tot rond 20.00u

Op deze dag worden ook geheel volgens traditie de vrijwilligers van het jaar verkozen.

Wij verwachten ALLE VRIJWILLIGERS op zondag 4 juni 2023 in de kantine. Het maakt niet uit of u nu een uur of veel meer tijd in de club steekt, u bent de drijvende kracht achter Spartaan’20.

I.V.M. ETEN EVEN VERPLICHT AANMELDEN VIA DE LINK: KLIK HIER

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van Spartaan’20