NieuwsNieuws 2023/2024

De goede vorm waarin ons Eerste in de competitie verkeert, werd ook getoond in de ontmoeting voor de BETC|ITY-cup tegen het een klasse hoger spelende Brielle. In een wedstrijd met een amusementswaarde 7,5 trokken de Spartanen verdiend aan het langste eind. In de 26e minuut was het Jazz van Heyningen die voor de 1-0 zorgde uit een prachtig genomen vrije trap, die de Brielle-doelman slechts kon nakijken. Op slag van rust zorgde Nathan Bernadina voor de 2-0.

Net na de pauze viel bijna de derde Spartaanse treffer, maar de inzet van Nelson Bashir belandde op de paal. En halverwege de tweede helft zat opnieuw het aluminium in de weg, het schot van Aroen Orie van net buiten ‘de zestien’ spatte uiteen op de Brielse lat.

Een mooie zege; zaterdag thuis tegen Spirit wordt de goede lijn in de competitie hopelijk voortgezet.

In de vierde ronde van het door VoetbalRotterdam.nl georganiseerde toernooi om de BETCITY-cup moet Spartaan’20 op 19 maart a.s. op bezoek bij vierdedivisionist Nieuwenhoorn.