We beginnen met onze thuiswedstrijd van zaterdag 19 november tegen Alexandria’66.
Wedstrijd begon om 09:45h bij Spartaan. Op dat moment was Alexandria onze concurrent met 1 wedstrijd minder en ze stonden op 2e plek. Spannend was het wel, weet niet precies hoeveel de score was in eerste helft en tweede. Uiteindelijke resultaat was 2-2.

Ook al ben ik van mening dat we die wedstrijd makkelijk hadden kunnen winnen. We hadden heel goede kansen, met beter samenspel zou de winst voor ons zijn. Veel kansen zijn onbenut gebleven. De tegenstander was niet slecht ze hadden ook mooie kansen, maar …. in principe zijn wij beter. Jammer dat we het niet op veld hebben laten zien. Niet de hoop opgeven, we gaan door en staan nog steeds op 1e plek! đŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș

Zaterdag 26 november speelden we uit tegen Leonidas om 08:30. Wat een koud welkom, hihi. Juist deze koude ochtend werkte de verwarming niet in de kantine, ‘s Ochtends was er niet eens warm water…, beloofde niet veel goeds en koud dat het was.

Respect voor de jongens dat ze tijdens deze kou en op echt gras goed speelden.
Gelijk aan het begin stonden we 1-0 voor, kort daarna was de stand 1-1. Jongens speelden goed, net als de tegenpartij, ze waren goed aan elkaar gewaagd.

Beide teams goede kansen, mooi spel met paar diepte en hoogtepunten. In tweede helft was de stand 2-2, dat werd ook uiteindelijke resultaat. Spannend was het wel tot het einde.

Wat ik al zei, het was super koud, er werd gespeeld op bevroren gras. De jongens hebben het super gedaan.Trots op ze! We staan nu op 2e plek in de competitie, maar er is nog een lange weg te gaan. Heb veel vertrouwen in onze boys!