NieuwsNieuws 2023/2024
Spartaan’20 vrijwilligersmiddag op 26 mei a.s.
Beste vrijwilliger,
Het seizoen 2023/2024 loopt op zijn einde en de prijzen zijn bijna verdeeld. De spelers presteren op het veld, maar de Ă©chte winnaar is toch echt onze groep vrijwilligers!
Onze trainers en leiders die voor de groep staan, de mensen die in de kantine en keuken staan voor ons hapje en drankje, de scheidsrechters, mensen van de administratie, ons wedstrijdsecretariaat, de mannen van de terreinen en ballenhok, ons bestuur en zo kan ik nog wel even doorgaan! Úw inzet maakt een voetbalseizoen tot een succes!

Voor deze inzet willen wij alle vrijwilligers bedanken. En dat gaan we doen met een gezellige middag/avond speciaal voor onze vrijwilligers:
Wij nodigen U graag uit voor onze vrijwilligersmiddag op zondag 26 mei a.s., vanaf 15.00 uur
Met muziek van zanger Marco Junger en om 17.00 uur staat een buffet klaar om van te genieten!

Wij hopen al onze vrijwilligers te mogen ontvangen! Het maakt niet uit of u een paar uur of veel meer tijd in de club steekt, ĂĄlles helpt en met elkaar bent juist u de drijvende kracht achter SpartaanÂŽ20.
Natuurlijk is iedereen een belangrijke pion, maar ook dit jaar zet het bestuur weer een aantal mensen extra in het zonnetje als ‘vrijwilliger van het jaar’!

Om een goede inschatting voor het buffet te kunnen maken, moet u zich wel even aanmelden via het formulier in de link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1IHA13j13elV0h_Zn14Ns4Kv21i4XbEChS6O1U2BkCkwcNQ/viewform

Twijfel niet, meld u aan en graag tot ziens op zondag 26 mei in de kantine!

namens het bestuur,

Cerano Bakker, uw voorzitter.
Bestuur Spartaan’20