Zaterdag 1 april

Vorige week hebben we de eerste kampioen begroet. Dat werd de MO19-1 van DVV’09 en niet – zoals we hoopten – onze JO11-7. Het kan nog steeds jongens, maar even geduld tot jullie weer in actie mogen komen. Intussen heeft het Zaalteam de honneurs van eerste kampioen in dit seizoen waargenomen. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl

Blikvanger(s) van de week

JO15 krijgt nog tegenstanders van hoog tot laag in de competitiestand. Voor jullie geldt: punten pakken  waar het kan, om goed te blijven draaien en weerstand opdoen tegen de beteren door je beste beentje voor te zetten. Zaterdag is de uitdaging Sportclub Irene, uit Limburg.

JO17 pikte vorige week voor de 2e keer een puntje mee. Niet opgeven, mannen. Brabant United komt op bezoek en is nu het moment van de eerste driepunter aangebroken?

JO17-2 verraste vorige week tegen Nieuwenhoorn. Kan zaterdag, als Smitshoek op bezoek komt, daar een vervolg aan gegeven worden?

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
10.15 JO17-2 – Smitshoek JO17-1
11:00 JO15    – Sportclub Irene JO15-1
13.15 JO17    – Brabant United JO17

Senioren
11.00 VR1 – IJvv de Zwervers VR1
15.30 ZA1 – SVS 1 ZA1

ZA1 heeft de afgelopen weken teveel punten verspeeld tegen (volgens de ranglijst ongeveer gelijkwaardige) opponenten. SVS lijkt eigenlijk veel te sterk volgens diezelfde ranglijst. Kunnen jullie daar je motivatie uithalen?

VR1 zal – om bovenin mee te blijven doen – van de Zwervers moeten winnen.

Allemaal veel succes en vooral veel plezier