NieuwsNieuws 2016/2017

Beste vrijwilliger van Spartaan’20,

Het seizoen 2017-2018 is nog volop in gang. De komende maanden worden de prijzen verdeeld in de competities en (beker-)toernooien. Op het veld worden de wedstrijden gespeeld, maar de echte winnaars zijn alle vrijwilligers in de organisatie die dit mogelijk maken.

De trainers en leiders die voor de groep staan, de bar en keuken vrijwilligers die in de kantine en keuken staan voor ons natje en droogje, de scheidsrechters, mensen van de administratie, vrijwilligers in de diverse commissies, de mannen van het terrein en het ballenhok en zo kan ik nog wel even doorgaan! Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat onze leden kunnen trainen en de wedstrijden kunnen voetballen.

Door uw hulp en inzet is het mogelijk om de vereniging te besturen in onze vrijwilligersorganisatie. Uw inzet en het begrip van het thuisfront dragen bij aan dit geheel! Als bestuur zijn wij trots op onze vrijwilligersorganisatie.

Om u hier voor te bedanken organiseren wij op zaterdag 21 april 2018 de vrijwilligersavond. Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom in onze kantine. Rond 17:30 uur vindt de officiële aftrap plaats.
Aansluitend zal het buffet worden geopend en maken wij er een gezellige avond van in de kantine.

Op deze avond worden ook geheel volgens traditie de vrijwilligers van het jaar verkozen in de verschillende categorieën.

Wij verwachten ALLE VRIJWILLIGERS op zaterdag 21 april om 17:00 in de kantine. Het maakt niet uit of u nu een uur of veel meer tijd in de club steekt, u bent de drijvende kracht achter Spartaan’20.

I.V.M. ETEN GRAAG EVEN AANMELDEN VIA EMAIL: vrijwilliger@spartaan20.nl

Met sportieve groet,

 

Namens het bestuur van Spartaan’20

Leandro Lopes

Voorzitter RKSV Spartaan’20