26-09-2015: Verslag Poortugaal E6 – Spartaan20  E8  2-4
Op de vroege mistige en behoorlijke koud aandoende herfstdag moesten we aantreden tegen het ook hoog genoteerde E6 van  Poortugaal. Het werd een van beide kanten goed gespeelde en vooral spannende wedstrijd met wisselende kansen voor beide doelen. Over het geheel genomen waren we ietwat sterker dan onze tegenstander echter zij scoorden de eerste goal en zo stonden we niet verwacht ineens met 1-0 achter. Via onze gevaarlijkste aanvallers Vyrison en Mounir zetten we hen onder druk en via Mounir scoorden we dan ook snel de verdiende gelijkmaker na een prima assist van Vyrison. 1-1
Dat werd ook de ruststand omdat  we toch wel enkele goede kansen onbenut lieten. Na rust met sterk verdedigende spelers als Owen en Luchel in de gelederen, was het toch onze sportieve tegenstander die een ietwat rommelige situatie voor ons doel afstrafte en zo stonden we weer een doelpuntje achter.
Allemaal een tandje bij en zo gebeurde het dat we eerst de 2-2 maakten door Mounir en even later was het  Vyrison die ons verdiend op een 2-3 voorsprong bracht. In de knip dachten we maar onze meer dan uitstekend keepende Akhilez moest toch nog een paar keer – net als voor rust – de bal met fraaie reddingen uit het doel halen.
Even voor tijd wist Mounir zijn hattrick vol te maken en via een counter ons de zeker verdiende 2-4 overwinning te schenken. Een keurige 2e plaats op de ranglijst is ons deel achter het wel erg sterke  Smitshoek. Zo doorgaan mannen, we gaan steeds beter voetballen met elkaar, dus