NieuwsNieuws 2018/2019

KLUSDAG 19 augustus

Beste Spartanen,
Hopelijk hebben jullie genoten of zijn nog aan het genieten van een verdiende vakantieperiode. Iedereen kan even rust pakken of juist even iets doen waar men anders nooit aan toe komt.

Voor ons als club geldt dat laatste: met man en macht wordt er juist in de vakantieperiode gewerkt om de de boel weer klaar te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen. Het 2e veld wordt vervangen voor een kunstgrasveld, het is bijna klaar. De kantine en kleedkamers hebben een grondige schoonmaakbeurt gehad en de materialen zijn daar waar nodig gerepareerd of vervangen. En met geldelijke ondersteuning van de gemeente is er ook nog bouwkundig onderhoud uitgevoerd, geschilderd en een deel van de warmwaterinstallatie vervangen.

Om de laatste punten klaar te maken voor de start houden we elk jaar een grote klusdag, vooral gericht op wat er buiten nog moet gebeuren: zoals de borden rond de velden en de tribune schoonmaken, de takken die overhangen uit het park verwijderen, doelen plaatsen en ga zo maar door. Er is er nog een flinke lijst met werkzaamheden!  We nodigen dan ook graag alle leden en ouders van leden uit om zoveel mogelijk laatste klussen te doen.

Zondag 19 augustus starten we om 10 uur met koffie in de kantine. We hebben rond 12.30 uur een lunch en we sluiten de dag af met een verfrissend drankje.

Wie o wie komt er helpen om alles klaar te maken voor een nieuw seizoen? En ook gewoon een gezellige dag beleven! Meld je aan via info@spartaan20.nl zodat we rekening kunnen houden met voldoende bij de lunch.

Graag tot zondag 19 augustus a.s. om 10 uur…….!