Zaterdag 15 april

Het aantal kampioensteams werd vorig weekend met 3 uitgebreid. Zaterdag is er een beker/inhaaldag voor de meeste jeugd, toch naar verwachting komen er dit weekend weer kampioenen bij.
Spartaan’20 JO9-11 en JO11-6 hebben aan een winst partij genoeg om het kampioenschap binnen te halen.
Laat onverlet dat er spannende wedstrijden op het programma staan, waar de liefhebber goed voetbal mag verwachten. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl

Blikvanger(s) van de week
JO17
haalde vorige week de eerste driepunter binnen. Tegen AFC volgt een nieuwe kans om te laten zien dat jullie niet van opgeven weten!

JO13-1 speelt tegen MVV Maastricht, een wedstrijd die eerder niet doorging, vanwege besneeuwde velden o.a. Ondanks de nipte (misschien zelfs wat onverdiende) nederlaag tegen Feyenoord overheerst de overtuiging dat handhaving in de 1e Divisie steeds dichterbij komt.

JO15-1 Geen competitie verplichtingen, maar toch een bijzondere wedstrijd. Vriendschappelijk tegen Birmingham City FC. Het jeugdelftal van The Blues kon tussen een toernooi en de volgende wedstrijd nog een goede opponent gebruiken om tegen te oefenen. Wij voelen ons zeer vereerd.

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
10.30 JO13-1 – MVV Maastricht  JO13-1
Beker 11.30 JO11-2 – De Betrokken Spartaan JO11-2 onze kersverse kampioenen aan het werk!
16.00 JO15-1 – Birmingham City JO15-1
13.15 JO17    – AFC JO17

Allemaal veel succes en vooral veel plezier