JO11-3Wedstrijdverslagen

Zaterdag 22 september 2018 DCV – JO11-3   3-5

De wedstrijd begin met een doelpunt van DCV, maar binnen een minuut is het 1-1 geworden. Daarna met een afstandsschot is het 2-1 geworden voor DCV.
Spartaan antwoordde met een mooi schot op de lat, dat bijna in doel was beland. Daarna was de beurt aan DCV. De keeper heeft ons gered, waarna wij weer druk op DCV zetten en zo waren er 15 minuten voorbij. Time-out.

De wedstrijd is weer begonnen, Spartaan begint heel goed met een schot op doel, maar in handen van de keeper. De jongens blijven druk zetten en schieten en missen. Het is spannend, maar nog geen doelpunt, dus het blijft 2-1 voor DCV, als de eerste helft voorbij is.

Ja het is weer begonnen, de wedstrijd is spannend en de jongens blijven voetballen tot de 2-2 is gevallen. De jongens van Spartaan blijven druk zetten, heel goed jongens ga zo door. Onze keeper heeft ons weer gered. Spannend op de linker helft, maar Spartaan deed het uitstekend met de verdediging. De jongens hebben hun best gedaan in de eerste 15 minuten van de tweede helft. Time-out.

Laatste 15 minuten: 1 minuut en het is 3-2 voor Spartaan. De zon schijnt en de jongens van Spartaan spelen beter, ze blijven druk zetten.
Een mooie kopbal, maar naast. Daar is een mooie aanval Spartaan tot een doelpunt geworden, dus 2-4. Maar een vrijetrap voor DCV en het is 3-4. Rino schiet op de lat, het is spannend en het wordt 3-5 met een doelpunt van Caelan.