2016warmupF7Spartaan’20 F7 – Blijdorp F4 2-0

F7 gaat gelijk goed van start! 1e minuut kans voor Jim maar gepakt door de keeper. Daarna direct weer een kans voor Jim maar weer staat de keeper in de weg. Een goal hangt nu al in de lucht. Daarna gaat het wat meer gelijk op. Maar Blijdorp wordt niet echt gevaarlijk. Het is warm dus de mannen nemen even een drinkpauze.

Bryce heerst op het middenveld en Thomas, Troy en Krishna vormen een niet te passeren blok achterin. Nu een kans voor Marcus maar via de keeper naast. Daarna een corner maar weer pakt de uitstekende keeper van Blijdorp de bal. Het kan niet lang meer duren voor we gaan scoren.

Prachtige dribbel van Marcus en mooi afgerond. Eindelijk de verlossende 1-0! Nu een goed schot van Jay maar de keeper pakt hem weer eens en de rebound daarna wordt geblokt!

Rust – Tweede helft.

Gelijk een goede voorzet van Jim op Marcus maar net onderschept door een verdediger van Blijdorp. Na een overtreding nu een vrije trap van Troy. Hij neemt zijn aanloop


en haalt verwoestend uit! Wat een kanonskogel! 2-0!

Liano zet ouderwets de lijnen uit en dribbelt er op los! Blijdorp gelooft er niet meer in en komt er niet meer uit op een enkele uitbraak en corner na. Omer heeft een rustige dag maar pakt wel de paar lastige ballen die hij krijgt. En hij schiet zijn strafschop na de wedstrijd prachtig in de kruising!

Nu weer een uitbraak van Marcus op links en een prachtige voorzet op Jim. Mooi schot van Jim maar gepakt door de keeper. Troy krijgt het nu echt op zijn heupen. Hij maakt een werkelijk schitterende actie op links en stuurt de verdediger van Blijdorp totaal het bos in! De voorzet daarna levert helaas niets op maar het is wel genieten!

Nu weer een dribbel van Marcus. De voorzet daarna wordt mooi door Bryce ingeschoten maar via de keeper gaat de bal over de achterlijn. Daarna nog een snoeiharde vrije trap van Troy, maar deze wordt net gepakt door de keeper. Marcus slalomt weer eens door de verdediging maar de bal wordt weer net gepakt door de keeper.

De scheidsrechter fluit af!! Gewonnen, 2-0!

Een mooie afsluiting van een prachtig seizoen!