Zaterdag 11 maart 

Met, vanaf 08.30 uur, 21 wedstrijden. Alles komt weer voorbij, zoals kampioenskansen, middenmootduels, degradatieontmoetingen en spannende derby’s. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl

Blikvanger van de week
JO19-1 snoepte (in de 2e Divisie B) met 5 achtereenvolgende overwinningen puntje voor puntje aan de grote achterstand op koploper FC Dordrecht. Uitgerekend degradatiekandidaat VELO stopte abrupt de reeks overwinningen van onze hoogste junioren. Heeft het doorstromen van een paar junioren naar het hoogste seniorenteam er dan toch mee te maken? Zaterdag tegen Forum Sport is het de 1e wedstrijd voor de 3e periode, een mooi moment voor de nieuwe start van de volgende sterke serie?

JO19-2 zit even in een dip. De 4e Divisie vraagt echt meer dan jullie in de laatste wedstrijden hebben laten zien. Dus: wordt het een dipje, of een diepe dip? We hebben kerels nodig, wie neemt het voortouw?

JO13-1 is door o.a. een afgelasting en een niet opgekomen tegenstander een poosje niet in actie geweest. Zaterdag hebben we in JVOZ een tegenstander die op de ranglijst van de 1e Divisie in de buurt staat en nog dichtbij kan komen. Kunnen jullie ze van je af houden? Overleven in zo’n geweldige competitie is een prestatie op zich.

JO13-2 is goed bezig in de Hoofdklasse D. Ook jullie nog even volhouden. Misschien komen jullie tot de meest verrassende prestatie van alle Spartaanteams. Zaterdag tegen Lyra alles uit de kast, mannen.

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
09.00 JO13-2 – Lyra JO13-1
10.30 JO13-1 – JVOZ JO13-1
12:30 JO19-2 – TOGB JO19-1
15.00 JO19-1 – Forum Sport JO19-1

Allen veel succes en vooral veel plezier.