Zaterdag 18 maart 

Met, vanaf 08.30 uur, 21 wedstrijden. Alles komt weer voorbij, zoals kampioenskansen, middenmoot duels, degradatieontmoetingen en spannende derby’s. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl

Blikvanger(s) van de week
Onze Landelijk ingedeelde elftallen krijgen 2 verenigingen uit Limburg te gast. MVV en RODA JC.

JO15 heeft lang meegedaan in de bovenste helft van de ranglijst, maar moest sinds de winterstop toch terrein prijsgeven. Misschien dat ons tegen het hooggeplaatste MVV weer eens een ouwerwetse verrassing te wachten staat.

JO17 blijft het zorgenkindje. Rik de Saedeleer (een fameus Belgisch voetbalreporter) zei vroeger altijd dat tien seconden geluk meer punten binnenhaalt dan een hele wedstrijd goed voetbal. Die 10 seconden voor JO17 zijn nog niet gesignaleerd. Misschien zaterdag tegen RODA JC?

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
09.00 JO15-2 –XerxesDZB JO15-1
10.15 JO17-2 – Jodan Boys JO17-1
12:30 JO15 – MVV JO15
15.00 JO17 – RODA JC JO17

Seniorvoetbal
15.30 ZA1 – Leonidas ZA1
ZA1, de zaterdagsenioren, kwamen in een lastige positie na het wegvallen van ZA2. Hoe hou je iedereen wedstrijdfit en hoe komt er aanvulling ten tijde van schorsingen/blessures? Een paar stevige nederlagen in die periode hielpen niet bij de beantwoording van die vragen. Toch lijken ze, dwars tegen  de problemen in, hun rug te rechten en op zijn Spartaans de moeilijkheden het hoofd te bieden. Tegen Leonidas kan een belangrijke (wie weet: beslissende?) stap tot behoud van het derdeklasserschap worden genomen. Beloon ze met uw steun!
En volgens Facebook is Boka er weer bij. Nou dan?