NieuwsNieuws 2017/2018

Zaterdag 26 mei

Dit jaar niet alleen pupillen teams die in de prijzen vallen, maar ook de junioren laten van zich horen.
Zaterdag werden JO15-5 en JO15-6 kampioen!

JO15-5 spelend in de 3e klasse is op de laatste speeldag kampioen geworden. Achtervolgers Charlois kwamen net te kort om Spartaan’20 JO15-5 van het kampioenschap af te houden. De mannen van Rowan en Radjoe kunnen trots zijn op hun mannen en hebben de bloemen da ook dik verdiend.


Zaterdag19 mei 2018

Kampioen worden doe je niet zo vaak in je sport leven, maar JO15-6 is het dit jaar wel gelukt.
Onder leiding van Richard van Gils is het de jongens toch gelukt om naaste achtervolger Strijen voor te blijven in de titelrace.

Een knappe prestatie mannen. Van harte gefeliciteerd!!!!


Pupillen vieren feest!

Spartaan’20 heeft veel pupillen teams. Zoals bekend kunnen de JO9 teams niet meer strijden om een kampioenschap, maar de KNVB vind dat ze iedereweek kampioen zijn. Vanaf de JO11 is het wel weer mogelijk.

Dit keer was het de beurt aan JO11-8 die de bloemen in ontvangst mocht nemen. Het team van trainers Rinesh en Ricardo hebben het dan ook meer dan verdiend. De mannen lieten iedere week goed voetbal zien en het positie spel van dit team was meer dan behoorlijk. Het team bestaat uit jongens die allemaal al een paar jaar bij Spartaan’20 spelen en de team spirit is dan ook groot. Na het laatste fluitsignaal was het dan ook feest op het veld.
Confetti, vuurwerk en natuurlijk de bloemen van het bestuur mochten niet ontbreken. In de kleedkamer en in de kantine ging het feestje vrolijk door!!!

Spartaan’20 JO11-8 van harte gefeliciteerd met het behaald kampioenschap.


Zaterdag 12 mei 2018

Nadat in voorgaande weken enkele tegenstanders hossend over ons sportpark togen, was het vandaag de beurt aan Spartaan’20 zelf om een kampioen en een promovendus in de bloemetjes te zetten.

De JO11-11 zijn de eerste Spartaankampioenen van dit seizoen en werden feestelijk onthaald in de kantine. Ritmisch geklap en meezingen met “stand up for the champion” begeleidde het team naar hun feesthoekje. Goed gevoetbald, hoor!

Eerder die dag was er eenzelfde onthaal voor de JO13-1. Weliswaar geen kampioen, maar toch de hoofdpersonen in een van de grootste successen uit de clubgeschiedenis. Zij bereikten promotie naar de nieuw te vormen Eredivisie Hoog. Nadat ze in de competitie punten hebben gepakt van ALLE tegenstanders (en daar zaten 11 BVO’s bij, waaronder kampioen Feyenoord) mogen onze hoogste pupillen volgend seizoen aantreden op het hoogste podium.

De promotie werd zeker gesteld met een verdiende 2-0 overwinning op FC Den Bosch. Vooral de strijdvaardigheid van het hele team, uitmondend in meestal gewonnen persoonlijke duels, ondersteunde dit prachtige resultaat.

De rustig en bekwaam leidende scheidsrechter J. Hof maakte met hetzelfde fluitsignaal zowel een einde aan een leuke wedstrijd, als een begin aan stormachtige festiviteiten. Vuurwerk, kampioensdouche, bloemen en knuffels, kortom: vakwerk.