NieuwsNieuws 2022/2023

Sinds 1957 ieder jaar een traditie, maar door corona was onze laatste nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari 2020… maar natuurlijk gaan we er mee door!

OP 1 JANUARI 2023 DE NIEUWJAARSRECEPTIE, VANAF 15.00 UUR IN ONZE KANTINE

Spelers, trainers, leiders, ouders, supporters, vrijwilligers en volgers, u bent allemaal van harte welkom op Nieuwjaarsdag!

We brengen met elkaar een toast uit op het nieuwe jaar. Onze voorzitter Cerano Bakker houdt zijn eerste nieuwjaarstoespraak, zal een dankwoord richten aan de onlangs afgetreden bestuursleden en dan volgt aansluitend de huldiging van de jubilarissen.

Door de twee jaar corona-onderbreking hebben we ook iets in te halen: liefst 10 Spartanen extra zijn de grens van 50 jaar verbondenheid met de club intussen gepasseerd en voegen zich bij de 47 die hen in de afgelopen jaren al voor gingen:

Hennie Brouwer, Anja Cox, Anny Cox, Corrie Kok, René Degenkamp, Rien van Gruijthuijsen, Piet Janze, Gerard Oosterbaan, Hans Spierings en Frans Suverein. Zij worden uiteraard in de schijnwerpers gezet.

En het 25e seizoen van lidmaatschap geeft recht op de gouden speld. Bert-Jan Vaandrager heeft deze mijlpaal bereikt.

 

Het programma:

15.00 uur  Kantine geopend

15.30 uur  Ontvangst van de jubilarissen door het bestuur in de bestuurskamer

16.30 uur  Nieuwjaarstoespraak door voorzitter Cerano Bakker en dankwoord aan afgetreden bestuursleden

16.50 uur  Huldiging van de jubilarissen

18.30 uur  Einde

Leden, ouders, vrijwilligers, relaties, supporters, u komt toch zeker ook? Wij rekenen op een volle kantine. En onze jubilarissen verdienen dat ook!