Beste Spartanen,

Het jaar 2016 is bijna ten einde. Voor de vereniging in zowel sportief als organisatorisch opzicht een mooi jaar. We zijn er natuurlijk in de eerste plaats voor het voetbal en 2016 was wat dit betreft een goed jaar. Het 1e elftal van de zondag staat op dit moment stevig bovenaan in de tweede klasse en bereikte dat met goed voetbal Ă©n de juiste teaminstelling. Zaterdag-1 dat dit jaar de promotie naar de derde klasse bewerkstelligde, staat zeer verdienstelijk in de middenmoot. De jeugdselecties, allemaal op het (bijna) hoogste niveau spelend, doen het over het algemeen prima. En ook de overige teams doen het gemiddeld goed en dragen met hun optredens de naam van onze vereniging wekelijks prima uit.

We hebben in 2016 bewezen een belangrijke rol te spelen op het veld, maar óók in de organisatie daarbuiten. Ons vrijwilligerskorps is flink uitgebreid; ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’ luidt het spreekwoord en dat geldt hier zeker ook! Een geslaagd vrijwilligersfeest, weer een mooie editie van Kamp Ahoy, de dartcompetitie op donderdagavond, het zwemfestijn van de jeugd: het zijn geslaagde voorbeelden van activiteiten, georganiseerd voor (en door!) onze leden en ouders die met elkaar plezier maken en samen actief zijn.

We vinden het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en te blijven en daarom zijn we recent een mooi project gestart in de wijk Bloemhof, voor kinderen met een beperking die kunnen sporten in de eigen omgeving. En wat te denken van de ‘senioren’activiteit elke maandagmiddag: een prima draaiende bridgeclub.

Kortom, allemaal mooie ingrediĂ«nten om ook in 2017 weer bij Spartaan’20 te komen om op welke wijze dan ook actief bezig te zijn en te genieten van sport en spel. Om 2017 te openen organiseren we op 1 januari traditioneel onze nieuwjaarsreceptie en rekenen we op een stampvolle kantine om met elkaar te proosten op de start van het nieuwe jaar. Ben Cox, Ed Goverde, Leon van Pul en Dik van Zevenhuijzen zijn ditmaal onze ere-gasten die in het zonnetje zullen worden gezet vanwege hun 50-jarig lidmaatschap. En daarnaast ook nog een verrassende onderscheiding!

Namens mijn medebestuursleden wens ik u mooie feestdagen en we treffen elkaar op 1 januari!

Leandro Lopes, uw voorzitter.

 

Het programma voor 1 januari 2017:

15.00 uur  Kantine geopend

15.45 uur  Ontvangst van de jubilarissen door het bestuur in de bestuurskamer

16.15 uur  Nieuwjaarswens door voorzitter Leandro Lopes en huldiging van de jubilarissen

18.00 uur  Einde bijeenkomst