Spartaan’20 nieuwjaarsreceptie  2018

Al sinds onze vestiging op de Oldegaarde in 1957 houden we elk jaar op 1 januari onze Nieuwjaarsbijeenkomst. Ook dit jaar is deze traditie voortgezet.  Spelers, trainers, leiders, ouders, supporters en volgers leverden op Nieuwjaarsdag een volle kantine op. Met elkaar brachten we een toast uit op het nieuwe jaar en luisterden naar de toespraak van onze voorzitter, Leandro Lopes.

Zoals elk jaar begon de voorzitter zijn toespraak met een moment van bezinning om de sportvrienden, die ons in de loop van 2017 ontvielen, te gedenken. Het heengaan van Theo Wolters, vlak voor de jaarwisseling kreeg wat extra aandacht.

Verder memoreerde de voorzitter de successen in het afgelopen jaar, waarbij het kampioenschap van de hoogste zondagsenioren en de prestaties van de jeugd natuurlijk niet onvermeld bleven.

Het jaarlijks hoogtepunt, het huldigen van de jubilarissen, bracht via clubhistoricus Ed Goverde weer vele weetjes over de gehuldigden boven water.
Roy Bosschaart en Marvin Voormolen kregen de gouden S voor 25 jaar lidmaatschap. Voor  het 50 jaar lidmaatschap werden de verdiensten van Jan Jansen en Ruud van Waterschoot bij afwezigheid opgesomd. Henk Cremer was gelukkig wel aanwezig om de huldeblijken voor de halve eeuw te ontvangen.

Deze huldeblijk wordt gesymboliseerd in het zwart-witte kleinood, speciaal ontworpen om de emotionele binding tussen club en leden te benadrukken.

Voorzitter Leandro Lopes wenste, namens Spartaan’20, een ieder een gelukkig en sportief 2018