Zaterdag 13 januari 2018 staan er slechts twee (2) wedstrijden op het programma en dan nog verdeeld over “uit” en “thuis”. Lijkt niet veel. Maar voor de heen en terugreis praten we dan wel over totaal 800 kilometer voor de deelnemers.

JO13 laat FC Emmen een reis van 227 km ondernemen om hier voor de bekerwedstrijd aan te treden. Het betreft een tussenronde. In de eerste ronde (van de knock-outfase) won Spartaan’20 met 0-5 bij het verre DZC’68 (Doetinchem) en bleek FC Emmen met 0-3 veel te sterk voor Feyenoord JO12.
De doelcijfers duiden op aanvallend ingestelde ploegen en zo vlak na een winterstop kan het alle kanten op. Wat schrijver dezes verwacht? Spanning tot het einde, goed voetbal en een spectaculair scoreverloop! Maar laat je niet door mij onder druk zetten, mannen.

JO15 kijkt ook uit naar een reis van bijna 200 kilometer. Zij moeten voor de competitie naar MVV. Onze C-tjes begonnen net zo lekker op gang te komen toen de winterstop aanbrak. We zien jullie graag nog een paar plaatsjes stijgen in die prachtige 1e Divisie. Verder gaan met waar je gebleven bent, dus.

Het hele programma op zaterdag 13 januari:
11.00 uur JO13 – FC Emmen JO13 (beker; thuis op de Oldegaarde)
14.15 uur MVV Maastricht JO15 – JO15 (competitie; uit; Stadion de Geusselt, Maastricht)

Allen veel succes en vooral veel plezier!
En hopelijk: veel publiek, het is de moeite waard!