Zaterdag 20 januari 2018 hebben wij 1 wedstrijd voor u, maar dan wel een hele mooie. In de Eerste Divisie B van de Jongens Onder 15 krijgen onze C-tjes Fortuna Sittard op bezoek.

Het heeft de afgelopen dagen genoeg gestormd om op minder windkracht te hopen. Het ongewisse van een plotseling wegwaaiende bal heeft zo zijn charme, maar toch zien we graag dat het mooie voetbal, waar deze teams toe in staat zijn, zich in rustiger omstandigheden gaat ontplooien.

In de laatst gespeelde wedstrijden heeft Spartaan’20 JO15 zich wat omhoog weten te werken van de onderste plaatsen. Dat heeft veel te maken met het afronden. Waren eerder de doelpunten nog duur, intussen is de productiviteit toegenomen tot een voorspoediger niveau.

Fortuna Sittard JO15 weet zich in een kwetsbaarder situatie en zal alle sportieve vermogens aanwenden om de precaire feiten af te weren. Zij hebben een lange reis om zich op te laden.

Er zijn lage temperaturen voorspeld, maar wij adviseren u om te komen kijken. Het vertoonde spel zal vast hartverwarmend zijn.

11.00 uur JO15 – Fortuna Sittard JO15 (competitie; thuis op de Oldegaarde)

Zaterdag veel succes en vooral veel plezier.