Zaterdag 27-01-2018

Het seizoen werd na de winterstop slechts schoorvoetend voortgezet met hooguit een enkele wedstrijd per weekend. Aanstaande zaterdag gaat het nog steeds stapvoets met slechts 4 thuisduels en 3 uit. Vanaf volgende week gaat het programma weer lopen, totdat het uiteindelijk weer hollen wordt.

JO15-3 tegen DCV1
NB: deze wedstrijd is NIET afgelast! Dit is een wedstrijd die resteert uit de najaarscompetitie. Omdat alle links intussen naar de voorjaarscompetitie zijn overgezet komt er een verkeerde melding door!

JO15-1 krijgt Quick den Haag op bezoek. Met een ferme tussensprint heeft dit elftal een hoop problemen weggewerkt. Nu is het zaak om die problemen niet terug te laten komen. Met de energie, waarop jullie de voorgaande duels in je voordeel hebben beslist, is dat zeker mogelijk.

JO13-1 krijgt NAC Breda op bezoek. In de stand hebben onze jongens het voordeel van eenzelfde aantal punten, maar met een wedstrijd tegoed. Er gaat op jullie gejaagd worden, want die vierde plaats waar jullie opstaan is het doel van al die BVO’s die lager staan. Door een reorganisatie levert die een plaats op in de nieuw te vormen Eredivisie. Sterkte, mannen!

Jeugdprogramma 27 januari (het volledige programma staat elders op de site)
10.15 JO15-3 – DCV JO15-1
10.45 JO13-1 – NAC JO13-1
12.45 JO15-1 – Quick JO15-1

Seniorprogramma 27 januari
15.30 ZA1 – Hekelingen 1
De zaterdagsenioren krijgen in Hekelingen (net als JO13-1) een tegenstander die 3 punten voorstaat en daar een wedstrijd meer voor heeft gespeeld. Achter O.V.V., dat een flinke voorsprong heeft, zijn er zeker nog doelen te stellen voor de ploegen die een (vervangende) periodetitel ambiëren. En dat kan ook tot mooie dingen leiden!

Zaterdag veel succes en vooral veel plezier.