Zondag 04-02-2018

Alle vier zondag seniorenteams spelen thuis. ZO2, ZO3 en ZO4 om 12.00 uur en ZO1 om 14.30 uur. Mooie gelegenheid om de hele dag van uw clubgevoelens te genieten.

ZO2 ontvangt VOC, dat de punten goed kan gebruiken om uit de gevarenzone te komen, cq te blijven. Onze hoogste reserves hebben – na het verlies bij Leonidas vorige week – de koppositie uit handen moeten geven. Het verloren gegane terrein heroveren begint bij de eigen prestatie, mannen.

ZO3 begint dezelfde tijd tegen Hekelingen. Gezien de andere wedstrijden in het programma gaan enkele ploegen – die vlakbij staan – Ă©Ă©n of meer punten pakken. Met een overwinning ziet de toekomst er zeker wat rooskleuriger uit. Tenminste tot de volgende sleutelwedstrijd.

ZO4 krijgt Antibarbari 12 te bestrijden, de sterkste van de twee studententeams in jullie afdeling. Het verdere programma lijkt voor jullie wat gunstiger, omdat een voordelig resultaat misschien wel een sprongetje omhoog kan betekenen.

ZO1 tegen Olympia wordt naar we hopen een dubbele revanche genomen. Allereerst op de nederlaag die de Gouwenaren ons in de eerste competitieronde toebrachten. Maar daarnaast ook zeker op onszelf voor de toch teleurstellende herstart van vorige week. In beide genoemde gevallen werden er nogal wat kansen gemist. Daarin verbetering aanbrengen lijkt mogelijk en is zeer wenselijk.

Zondag 4 februari
12.00 ZO2 – VOC 3
12.00 ZO3 – Hekelingen 2
12.00 ZO4 – rsv Antibarbari
14.30 ZO1 – Olympia 1

Zondag veel succes en vooral veel plezier.